Επέστρεψαν τη Δευτέρα (28/02) οι παίκτες και το προπονητικό τιμ στις προπονήσεις στο γήπεδο Ηλιοκάστρου, όπου οι συνθήκες ήταν χειμωνιάτικες.

Πριν από την εκτέλεση του προγράμματος έπεφτε πολλή βροχή, με τους παίκτες αρχικά να πραγματοποιούν ασκήσεις για τη φυσική κατάσταση και τη ταχυδύναμη. Ακολούθως έγιναν ασκήσεις με τη μπάλα, αλλά και «διπλό» σε μικρότερες διαστάσεις.

Ο Γιώργος Τσόφλιος και ο Γιώργος Πονηρός έκαναν θεραπεία, ενώ ο Δημήτρης Μπουρούς απουσίαζε, καθώς είναι κλινήρης.

Υπενθυμίζεται ότι παίκτες και προπονητικό τιμ επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχαν από την Τετάρτη (23/02), όταν και αγωνίστηκαν στην Ηλιούπολη. Η ομάδα μας από τις 30 Ιανουαρίου, έβγαλε με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα, με επτά παιχνίδια και τέσσερα ταξίδια μέσα σε 23 ημέρες, με απολογισμό 4-1-2.

Την Τετάρτη (02/03) ορίστηκε παιχνίδι Κυπέλλου για την ΕΠΣ Αργολίδας, καθώς στις 16:00 στο γήπεδο των Διδύμων θα πραγματοποιηθεί το ματς με τον Πανανυφιακό για την 5η αγωνιστικής του 4ου ομίλου της β’ φάσης της διοργάνωσης. Επίσης, ορίστηκε την Τετάρτη (09/03) στις 15:00 στο γήπεδο Διδύμων η αναμέτρηση με την ομάδα των Μεθάνων (είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού) για την 1η αγωνιστική της ίδιας διοργάνωσης.

Το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι προγραμματισμένο την Κυριακή (13/03), εκτός έδρας, απέναντι στον Χαραυγιακό για την 18η αγωνιστική.

Δείτε βίντεο και εικόνες από την προπόνηση της ομάδας μας: