Αλλαγές προέκυψαν στο πρόγραμμα της ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς αναβλήθηκε η 21η αγωνιστική για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής 

κατηγορίας, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (27/03), και την ίδια ημέρα, η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας στη Νέα Επίδαυρο (16:00) απέναντι στον τοπικό Φοίνικα.

Ορίστηκε, μάλιστα, από την ΕΠΣ Αργολίδας και η ρεβάνς, καθώς θα διεξαχθεί την Τετάρτη (30/03, 16:00) στο γήπεδο Κρανιδίου. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας είχαν οριστεί αρχικά για την Τετάρτη 6 Απριλίου στη Νέα Επίδαυρο και για τις 10 Απριλίου στην έδρα της ομάδας μας η ρεβάνς.

Η 21η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, καθώς η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ όρισε, εκ νέου, για την Κυριακή (27/03, 16:00), τον αγώνα του Χαραυγιακού με τον Παναρκαδικό στο πλαίσιο της 19ης «στροφής» του πρωταθλήματος.

Νωρίτερα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε, πρωτόδικα, μετά και την εκδίκαση της υπόθεσης την Τρίτη (22/03) για τη μη διεξαγωγή του συγκεκριμένου ματς στην αρχική ημερομηνία (16/03), ότι η αναμέτρηση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κανονικά και να οριστεί σε νέα ημερομηνία, όπως και συνέβη. O Χαραυγιακός έχει, πάντως, δικαίωμα για έφεση εντός πέντε ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Τρίπολης παρατάχθηκε στις 16/03 στο γήπεδο της Ηλιούπολης με μόλις επτά παίκτες, σε ματς που είχε οριστεί κανονικά από την ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι έχει κρούσματα κορονοϊού. Μετά την ένστασή της, η υπόθεση πήγε στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Την Κυριακή (20/03) για την 20η αγωνιστική ο Παναρκαδικός παρατάχθηκε στο γήπεδο στη Σαντορίνη για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, με μόλις πέντε παίκτες, παιχνίδι που επίσης δεν έγινε, ενώ η ΕΠΟ το έχει ορίσει κανονικά. Η υπόθεση του συγκεκριμένου ματς έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (24/03).

Σύμφωνα με την ΕΠΟ, για την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων της 21ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που είχαν, αρχικά, οριστεί για την Κυριακή (27/03), θα υπάρξει νέα ενημέρωση. Η ομάδα μας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, τον ΓΣ Ηλιούπολης.