Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Ερμιονίδας καλεί, σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρο 16, παράγραφος β’) του συλλόγου μας, τα μέλη 

και τους φίλους της ομάδας σε Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση στις 22 Μαΐου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, ώστε να παρθούν αποφάσεις για σημαντικά και κρίσιμα θέματα, που αφορούν το μέλλον του συλλόγου, όπως η εκλογή νέας διοίκησης, σε μια κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μας και το μέλλον της, εν όψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου (2022-23).

Η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας συγκαλείται εκ νέου την παραπάνω ημερομηνία, λόγω µη επίτευξης της απαιτούμενης από το καταστατικό (άρθρο 16, παράγραφος β’) απαρτίας την Τετάρτη (11/05) κατά την α’ πρόσκληση (άρθρο 16, παράγραφος α’), για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός απολογισμός για την περίοδο 2021-22.

2. Οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2021-22.

3. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

4. Λοιπές προτάσεις ΔΣ και μελών της ομάδα μας.

Οφείλουμε να δώσουμε όλοι το «παρών», ώστε να μπουν οι βάσεις που θα επιτρέψουν στην ΑΕ Ερμιονίδας να είναι πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα. Πορευόμαστε όλοι μαζί για τον σύλλογό μας, για να συνεχίσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, προσφέροντας πολλά οφέλη στην περιοχή μας και ειδικά στα νέα παιδιά.

Με τιμή το ΔΣ