Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που νιώθουμε όλοι στην ΑΕ Ερμιονίδας για τον Θανάση Στάικο, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας 

του ΠΑΣ Γιάννινα, συλλόγου που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τα επόμενα χρόνια στη Super League 1.

Είμαστε υπερήφανοι για τη νέα «σελίδα» στην προπονητική του καριέρα, για το έργο του και την πορεία του. Είμαστε σίγουροι ότι, όπως τα κατάφερε περίφημα στην ομάδα μας, πριν από μερικά χρόνια, τότε που κλήθηκε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία σε πιο νεαρή ηλικία, έτσι και στον ΠΑΣ Γιάννινα, το έργο του θα είναι σπουδαίο και ως α’ προπονητής.

Ο 42χρονος τεχνικός έμεινε αρκετό διάστημα στην ΑΕ Ερμιονίδας, έχοντας πρώτα αγωνιστεί ως παίκτης. Με εφόδια τη συνέπεια, την εργατικότητα και το ομαδικό πνεύμα, πέτυχε σπουδαία πράγματα και ως προπονητής, ενώ αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο μας.

Είμαστε υπερήφανοι για τον προπονητή και για τον άνθρωπο Θανάση Στάικο, που έχει μάθει να αγωνίζεται, «νικώντας» και τις δυσκολίες που του έφερε η ζωή. Είναι και δική μας τιμή η νέα επιτυχία του πρώην τεχνικού μας. Νιώθουμε υπερήφανοι για τον Θανάση Στάικο και για το γεγονός πως ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Ερμιονίδας.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες. Παραμένει πάντα μέλος της οικογένειας μας.