Η οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας θέλει να συγχαρεί τον Νίκο Μερτύρη για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο. Του ευχόμαστε να έχει πάντα υγεία, 

να είναι δυνατός, να έχει επιτυχίες, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που ανοίγονται στην καριέρα του.

Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που νιώθουμε για το γεγονός ότι ο Νίκος Μερτύρης αποτελεί «γέννημα θρέμμα» του συλλόγου μας, αφού αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομής και στη συνέχεια κατάφερε με δουλειά, να αξιοποιήσει το ταλέντο του και να βρεθεί στην πρώτη ομάδα της ΑΕ Ερμιονίδας, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Eίναι, άλλωστε, ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του συλλόγου σε ηλικία 15 ετών στον εντός έδρας αγώνα με τον Πάμισο (03/02/2019).

Είμαστε υπερήφανοι που ο σύλλογός αποτελεί ομάδα «παραγωγής παικτών και προπονητών», οι οποίοι επανδρώνουν, πλέον, σωματεία με ειδικό βάρος στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό το γεγονός μας δίνει δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ο Νίκος Μερτύρης, μιλώντας στο «ermionidafc.gr», υπογράμμισε: «Η ΑΕ Ερμιονίδας αποτελεί μέρος της οικογένειάς μου, καθώς είναι η ομάδα από την οποία έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Έμαθα πολλά τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης, και απέκτησα σημαντικά "εφόδια", που θα με βοηθήσουν στο μέλλον και τώρα στον Πανιώνιο, στη νέα ομάδα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, όλους τους προπονητές και τους πρώην συμπαίκτες μου για τις στιγμές που ζήσαμε, και για όσα μου πρόσφεραν, με αποτέλεσμα μέσα από τη δουλειά και την επίτευξη των στόχων μας, να γίνομαι και εγώ καλύτερος τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος.

Εύχομαι να πραγματοποιηθούν και φέτος οι στόχοι του συλλόγου.

Εις το επανιδείν».

Ο Νίκος Μερτύρης με τους Νίκο Φουρνάρο και Γρηγόρη Ιβάνοφ σε προπόνηση της ομάδα μας:

Δείτε εικόνες από το τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Μερτύρη με την ομάδα μας φέτος, στο γήπεδο του Ηφαίστου (Περιστέρι) απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (5ος όμιλος):