Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Χατζηαντωνίου, 

ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο. 

Ο 19χρονος αριστερός μπακ-χαφ γεννήθηκε στις 29/10/2002 και την περίοδο 2017-18, σε ηλικία 15 ετών, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Χαλκίδας (α’ κατηγορία Εύβοιας). Στη συνέχεια αγωνίστηκε τρεις σεζόν (2018-19, 2019-20, 2020-21) στον Ηρακλή Ψαχνών. Τη δεύτερη χρονιά (2019-20) πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Την περίοδο 2020-21 ήταν μέλος της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών, η οποία πήρε μέρος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον σύλλογο της Εύβοιας να κατακτά τη 2η θέση. Ο Χαράλαμπος Χατζηαντωνίου την περίοδο 2021-22 μετακόμισε στο Αίγιο για λογαριασμό του Παναιγιάλειου, συνεχίζοντας τις συμμετοχές του στη Γ’ Εθνική κατηγορία (4ος όμιλος).

Ο αριστερός μπακ-χαφ υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

«Δε δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας. Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο σύλλογος αποπνέει υγεία, ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος από την πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για τους παίκτες, όταν τα βρίσκουν να υπάρχουν σ' έναν σύλλογο.

Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε σκληρά και να πάμε για καλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και παράλληλα ο σύλλογος να βοηθήσει εμένα να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος.

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναμένεται πιο δύσκολο, με περισσότερα παιχνίδια, με πιο πολλά ταξίδια και πιο ανταγωνιστικές ομάδες. Βέβαια, η δράση αρέσει στους παίκτες και αυτό ισχύει και για μένα. Μέσα από τη δουλειά και με σεβασμό στους αντιπάλους μας θα κοιτάξουμε να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί στο γήπεδο.

Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω με τη νεανική μου όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να έχει καλό πρόσωπο και όπως είπα παραπάνω, έτσι και ο σύλλογος θα βοηθήσει εμένα. Είναι σημαντικό να δείξουμε στον κόσμο μας πως έχουμε όρεξη και θέληση να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στους αγωνιστικούς χώρους».

Χαράλαμπε Χατζηαντωνίου σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!