Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο (05/11) η προετοιμασία της ομάδας μας για το προγραμματισμένο 

φιλικό της Κυριακής (06/11, 15:00) κόντρα στον ΑΠΟ Κερατσινίου, με το «βλέμμα» και στην κλήρωση πρωταθλήματος τη Δευτέρα (07/11), στις 13:00, και τη διαμόρφωση του προγράμματος στον 4ο όμιλο.

Το παιχνίδι αποτελεί για τον σύλλογό μας το τελευταίο «τεστ» πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο (12-13/11) κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που θα αγωνιστεί στον 5ο όμιλο. Οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν να δουν και το πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «Eva», ελπίζοντας να μη δημιουργηθούν προβλήματα, που θα επηρεάσουν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Μάρκος Στεφανίδης περιμένει από τους παίκτες να δώσουν συνέχεια στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν στο παιχνίδι με τον Βύζαντα στα Μέγαρα, αποτυπώνοντας στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που τους ζητάει στις προπονήσεις.

Ο Μιχάλης Βιρβίλης είναι αμφίβολος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες έκανε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο πόδι του.

Παίκτες και προπονητικό τιμ περιμένουν με αγωνία και την κλήρωση στους ομίλους της Γ’ Εθνικής, που θα γίνει τη Δευτέρα (07/11) στις 13:00, για να δουν πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα στο 4ο γκρουπ. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και θα καλυφθεί σε live streaming από το epo.gr.