Με τη βοήθεια των φιλάθλων της η ΑΕ Ερμιονίδας μπορεί να διατηρήσει απόρθητη την έδρα της και απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου, σύμφωνα με όσα

δήλωσε και ο Παναγιώτης Λαντίκας.

Ο 19χρονος μέσος τόνισε ότι η ομάδα μας μπορεί να φτάσει σε ακόμα μία νίκη στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου στο αγώνα της Κυριακής (05/03, 11:00), έχοντας και τον κόσμο κοντά της σ’ ακόμα ένα παιχνίδι στο «σπίτι» μας.

Η αναμέτρηση με την ομάδα των Κυκλάδων για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, είναι δύσκολη, αλλά όλοι στην ΑΕ Ερμιονίδας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, και να παρουσιάσουν τη δυναμική του συλλόγου μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά με την ΑΕ Μυκόνου. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε, μέσω και της δουλειάς που έχουμε κάνει, τους τρεις βαθμούς, και έτσι να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία.

Θέλουμε και στον συγκεκριμένο αγώνα δίπλα μας τον κόσμο για να μας υποστηρίξει, όπως έχει κάνει σε όλα τα ματς στην έδρα μας, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη και έτσι να κρατήσουμε το αήττητο στο "σπίτι" μας», ανέφερε ο Παναγιώτης Λαντίκας.

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας (7-4-5/21-19) και εντός έδρας παραμένει αήττητη (6-2-0/16-5).