Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Ερμιονίδας καλεί, σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρο 16, παράγραφος β’) του συλλόγου μας, τα μέλη 

και τους φίλους της ομάδας σε Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση στις 11 Ιουνίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, ώστε να παρθούν αποφάσεις για σημαντικά και κρίσιμα θέματα, που αφορούν το μέλλον του συλλόγου, όπως η εκλογή νέας διοίκησης, σε μια κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μας και το μέλλον της.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας συγκαλείται εκ νέου την παραπάνω ημερομηνία, λόγω µη επίτευξης της απαιτούμενης από το καταστατικό (άρθρο 16, παράγραφος β’) απαρτίας την Κυριακή (28/05) κατά την α’ πρόσκληση (άρθρο 16, παράγραφος α’), για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός απολογισμός για την περίοδο 2022-23

2. Οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2022-23

3. Οικονομικός προϋπολογισμός της περιόδου 2023-24

4. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ

5. Λοιπές προτάσεις ΔΣ και μελών της ομάδα μας, που αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Οφείλουμε να δώσουμε όλοι το «παρών», ώστε να μπουν οι βάσεις που θα επιτρέψουν στην ΑΕ Ερμιονίδας να είναι πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα. Πορευόμαστε όλοι μαζί για την ομάδα μας, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, προσφέροντας πολλά οφέλη στην περιοχή μας και ειδικά στα νέα παιδιά.

Με τιμή το ΔΣ