Με προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕ Ερμιονίδας την Πέμπτη (14/09), εν όψει της πρεμιέρας του 

πρωταθλήματος, εντός έδρας, απέναντι στον Παναιγιάλειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Κώστας Γαλτσίδης υπογράμμισε στους παίκτες ότι έχει βρισκόμαστε μια... ανάσα από την έναρξη του πρωταθλήματος και τους ζήτησε να έχουν ψυχολογία νικητή, τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και στις προπονήσεις, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα του προπονητικού τιμ με ένταση και συνέπεια.

Οι παίκτες δούλεψαν πολύ σε θέματα που αφορούν το τακτικό κομμάτι, με βάση τα όσα ζητάει ο 55χρονος τεχνικός να παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ανδρέας Βαλαβανίδης χτύπησε στο αριστερό του πόδι κατά τη διάρκεια του τελευταίου σταδίου του προγράμματος και αποχώρησε από την προπόνηση. Μετέβη στον γιατρό και ξεκίνησε θεραπεία. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα πραγματοποιήσει νέες εξετάσεις στο πόδι του.

Η προπόνηση της Παρασκευής (15/09) είναι προγραμματισμένη στις 16:00 στο γήπεδο της Ερμιόνης, εκεί όπου θα διεξαχθεί και το παιχνίδι με την ομάδα του Αιγίου.