Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση, στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμιόνης, την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη 

Ρόδο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (04/02), στις 15:00, στο ΕΑΚ Καλλιπάτειρα.

Η ομάδα μας έχει μπροστά της μια δύσκολη αποστολή και θα προσπαθήσει με πίστη στις δυνάμεις της να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζοντας το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στους τελευταίους αγώνες, ώστε να βρεθεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου (03/02), υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ, ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν σε θέματα που αφορούν την τακτική και τις στατικές φάσεις. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάλα και Καραφιλάι, οι οποίοι συνεχίζουν τη θεραπεία, και δεν είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση στο «νησί των Ιπποτών».

Μετά την προπόνηση οι παίκτες έφαγαν σε εστιατόριο στην Ερμιόνη και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου το απόγευμα θα ταξιδέψει αεροπορικώς για τη Ρόδο.