Έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία που έχει «γράψει» η ΑΕ Ερμιονίδας με τις συνεχόμενες παρουσίες της στις εθνικές κατηγορίες της χώρας από το 2011-12,

τελείωσε η ομάδα μας το πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή (28/4), έχοντας καλή αγωνιστική εικόνα, με σκορ 2-1 της ΑΕ Μεσολογγίου, στο Δημοτικό γήπεδο Αιτωλικού, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας…

Ο σύλλογος μας ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια, με «ψηλά» το… κεφάλι, με αγάπη από όλους μας για την ομάδα που υπηρετούμε, έχοντας το βλέμμα στο μέλλον, ώστε να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Η ΑΕ Ερμιονίδας, μετά το «διπλό» στην Αιτωλοακαρνανία, έφτασε τους 22 βαθμούς και θα ολοκληρώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5, 18:00), στο ΔΑΚ Άργους, απέναντι στον Παναργειακό.

Για ακόμα ένα ματς, η ΑΕ Ερμιονίδας, πάλεψε και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια για τη δύναμη τους να υπηρετήσουν αυτόν τον σύλλογο, του οποίου η φανέλα έχει μεγάλο «βάρος»… Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε, μάλιστα, χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε μαζί του, ανάμεσα στους οποίους είναι πολλοί νεαροί.

Ο σύλλογός μας είχε τον πρώτο λόγο από την αρχή του αγώνα και αυτή τη φορά ευτύχησε να βρει επιθετικά δυο τέρματα. Η ΑΕ Ερμιονίδας ήλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και η υπεροχή της καρποφόρησε στο 21’, όταν ο Τριμπόνιας, σκόραρε ξανά με σουτ μέσα από την περιοχή,.«γράφοντας» το 0-1. Η ΑΕ Ερμιονίδας είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ η γηπεδούχος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου απείλησε μία φορά, με σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Κουζούνιας. Τελικά, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με την ομάδα μας να προηγείται μ’ ένα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας είχε μεγαλύτερη διάρκεια, με τους παίκτες μας να δημιουργούν πολλές προϋποθέσεις για να φτάσουν σε 2ο τέρμα. Η ΑΕ Ερμιονίδας δεν… πτοήθηκε από την ισοφάριση (1-1) της γηπεδούχου στο 68’, με εκτέλεση πέναλτι από τον Αυτζή. Έτσι, στο 73’, ο σύλλογός μας πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ (1-2), με όμορφο σουτ από τον Ζεκιράι, από απόσταση περίπου 40 μέτρων! Αυτό το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι και την ολοκλήρωαση της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαβαρούτας Κωνσταντίνος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Σπυρόπουλο Κωνσταντίνο και Παλουμπή Αναστάσιο, όλοι του συνδέσμου Αχαΐας. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Αλεξανδρής (45’) και Κοκώνης Ε. (70’).

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλειος Παστρωμάς): Δουλιώτης, Κοκώνης Ε., Μανέτας (46’ Χαλαζιάς), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Βαρούχος, Τριφιάτης, Κοκώνης Σπ. Μιχαλόπουλος, Κουφός (72’ Ζαβιτσάνος).
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης (63’ Ζάββος), Μεχμετάι, Τριμπόνιας (90’ Τριμπόνιας), Ζεκιράι, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής (90’ Χάνος), Οικονομίκος (60’ Κάλα), Μιγιένγκα, Ψύχας, Τάσιος.