Με τους νεαρούς παίκτες της ΑΕ Ερμιονίδας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 από την ΕΠΣ Αργολίδας το

καθιερωμένο αναπτυξιακό τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παιδί & Ποδόσφαιρο» ηλικιακής κατηγορίας Κ-10, διοργάνωση που αποτέλεσε για ακόμα μία φορά μια ποδοσφαιρική γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Η προσέλευση νεαρών ποδοσφαιριστών από συλλόγους όλου του νομού ήταν μεγάλη. Οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες, γνώρισαν παιδιά από άλλες ομάδες και αποκάλυψαν, αποκομίζοντας πολλά οφέλη από αυτή τη σημαντική εμπειρία. Γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο προπονητής των ακαδημιών της ΑΕ Ερμιονίδας Γιώργος Κοτταράς. Οι νεαροί παίκτες τα έδωσαν… όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πρόσφεραν όμορφο θέαμα. Με τη λήξη των παιχνιδιών όλοι αγκαλιάστηκαν, δίνοντας συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τολού, με συμμετοχή 300 νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας Κ-10 σε μια διοργάνωση με πλούσια παιδικά χαμόγελα και ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, στο τουρνουά Κ-10 συμμετείχαν οι εξής ομάδες: ΑΕ Ερμιονίδας, Τοξότης, Παναργειακός, Αγον Α’&Β’, Τροιζηνιακός, Θησέας, Αριστέας Άργους, Μπουμπουλίνα Σπετσών Α’&Β’, Άθλησις, Ολυμπιακός Ναυπλίου Α’&Β’, Αργοναύτης Νέας Κίου, Αστέρας Δρεπανιακός, Κορωνίς Κοιλάδος, Ασκληπιός και Τολό.

Τις βραβεύσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποίησαν: Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, η γγ Έλενα Πανοβράκου, ο ταμίας Νώντας Μπιτζής, τα μέλη του ΔΣ Νίκος Καραμπής και Βαγγέλης Τσιλογιάννης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Χάρης Νενεκούμης, οι ενωσιακοί προπονητές Βασίλης Γεωργακόπουλος, Νίκος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Μανιάτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας του Δήμου Ναυπλιέων Θανάσης Πανουτσόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλιέων Δημήτρης Μανουσάκης.

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Στέφανος Ρούσσης, Νικόλαος Μακρής και Ιωάννης Κατσάνης. Ο Δήμος Ναυπλιέων παραχώρησε το ΔΑΚ Άργους, ενώ το ΕΚΑΒ Αργολίδας συνείσφερε τη δική του υποστήριξη.

Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στις διοικήσεις όλων των σωματείων που συμμετείχαν στο τουρνουά Κ-10 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 της ΕΠΣ Αργολίδας και κυρίως στους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη και την προώθηση των παιδιών τους στον αθλητισμό!

Βασικός στόχος και της ΑΕ Ερμιονίδας, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους και τους αρμόδιους, όπως η ΕΠΣ Αργολίδας σε κάθε αθλητική εκδήλωση είναι να προωθεί σε παιδιά και γονείς το μήνυμα του υγιούς ανταγωνισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και να εμφυσήσει τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό σε όλους μας…

Στην ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και το επιμορφωτικό έργο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Με στόχο τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να γίνουν ακόμα καλύτεροι ως άνθρωποι, μέσα από τα οφέλη που απορρέουν απ' αυτό.

Δύναμη της ομάδας μας αποτελεί το «φυτώριο» νέων παιδιών σε όλες τις ηλικίες. Όπως έχει αποδειχθεί, ο σύλλογός μας αποτελεί ακαδημία παραγωγής τόσο παικτών όσο και προπονητών και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό… Για την ομάδα μας η παραγωγική διαδικασία αποτελεί πρωταρχικός στόχος, κάτι που έχει πολλά οφέλη για τον σύλλογό μας, αλλά και για την κοινωνία μας.

*Δείτε και άλλες φωτογραφίες απ' το αναπτυξιακό τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παιδί & Ποδόσφαιρο» ηλικιακής κατηγορίας Κ-10, στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook (όπως δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της ΕΠΣ Αργολίδας).