Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, και ώρα 11:00, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου, θα

πραγματοποιηθεί συνάντηση μελών και φίλων του συλλόγου μας, ώστε να διασφαλιστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις, προκειμένου να υπάρχουν αποτελέσματα και λήψη αποφάσεων σε σημαντικά θέματα ημερήσιας διάταξης κατά τη διάρκεια της 3ης κατά σειρά διαδικασίας σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης.

Βάσει του καταστατικού (άρθρο 16) του συλλόγου, θα ακολουθήσει άμεσα η 3η κατά σειρά διαδικασία σύγκλησης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, αφού οι δυο προηγούμενες κρίθηκαν άκαρπες.

Αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα για το μέλλον της ΑΕ Ερμιονίδας, μετά τις επαφές που έχουν προηγηθεί και της κρίσιμης συζήτησης – συνεργασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου 2024, προκειμένου να βρεθούν άμεσα λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα, ειδικά στο θέμα της εκλογής νέου ΔΣ. 

Το ΔΣ της ομάδα μας καλεί όλους τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών (Αυτοδιοίκησης κ.α.) του δήμου μας να συμμετάσχουν στις επαφές και στη συζήτηση που θα γίνει τη συγκεκριμένη ημερομηνία στην έδρα του συλλόγου μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και στο μέλλον, με σχέδιο, όραμα και στόχο να δώσουμε νέα δυναμική στην αγαπημένης μας ομάδα και σε όλη την περιοχή μας. Μας ενώνει η αγάπη μας για τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας και για όσα πρεσβεύει ο σύλλογός μας, το ενδιαφέρον μας για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και τη νεολαία του δήμου μας.

Με δυνάμεις ενότητας για τον σύλλογό μας, που έχει εκπροσωπήσει επάξια όλη την περιοχή μας, «γράφοντας» μοναδικές στιγμές επιτυχιών από την 1η ημέρα ιδρύσεώς του, μπορούμε να διασφαλίσουμε την ομαλή πορεία του, ώστε να μπουν οι βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα με προοπτική, με έμφαση στην παραγωγική διαδικασία παικτών και προπονητών, στην ανάπτυξη και στη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, στο κοινωνικό έργο που επιτελεί η ΑΕ Ερμιονίδας ως αθλητικός οργανισμός.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ