Με τους επτά παίκτες, που διαγνώστηκαν την Τετάρτη (12/01) θετικοί στην Covid-19, να απουσιάζουν,

καθώς έχουν τεθεί σε απομόνωση και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο Ηλιοκάστρου το απόγευμα της Πέμπτης (13/01).

Την Παρασκευή (14/01) θα διενεργηθούν νέοι έλεγχοι για τον κορονοϊό σε όλα τα μέλη του συλλόγου, καθώς και όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ. Τα μέλη, που έχουν βρεθεί θετικά, παρακολουθούνται και από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Τετάρτης (12/01), τα μέλη του συλλόγου μας έκαναν τα καθιερωμένα self test, και διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν θετικά δείγματα.

Ακολούθως, μέλη του συλλόγου, με βάση τα αποτελέσματα των τεστ και την ιχηλάτηση που έγινε, μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου πραγματοποιήθηκαν rapid test. Έτσι επιβεβαιώθηκαν συνολικά οκτώ κρούσματα στην ομάδα μας, τα οποία δηλώθηκαν στον ΕΟΔΥ. Για την κατάσταση ενημερώθηκε η ΕΠΟ και η Υγειονομική Υπηρεσία της Ομοσπονδίας, όπως γίνεται, άλλωστε, τακτικά από την ομάδα μας, με βάση το πρωτόκολλο. Ακολούθησε η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα μας.

Οι επτά παίκτες και το μέλος της διοίκησης, που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, απομονώθηκαν άμεσα. Η προπόνηση της Τετάρτης (12/01) διεξήχθη με απουσίες, ενώ το ίδιο συνέβη και στο πρόγραμμα της Πέμπτης (13/01) με τους διαθέσιμους παίκτες να δουλεύουν ξανά πολύ με την μπάλα, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής.