Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κάνει γνωστό πως η ΕΠΟ ενημέρωσε την ομάδα μας ότι ανέβαλε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο,

λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, που ανιχνεύτηκαν στον σύλλογό μας, κατά τους καθιερωμένους ελέγχους. Το ματς ήταν προγραμματισμένο την Κυριακή (16/01), για την 11η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Την Τετάρτη (12/01) διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικοί στην Covid-19 επτά παίκτες και ένα μέλος του ΔΣ, μετά από τεστ που έγιναν και στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Τα κρούσματα δηλώθηκαν στον ΕΟΔΥ. Για την κατάσταση ενημερώθηκε η ΕΠΟ (Υγειονομική Υπηρεσία, Επιτροπή Αγώνων), όπως γίνεται, άλλωστε, κάθε εβδομάδα από την ομάδα μας, με βάση το πρωτόκολλο. Τα μέλη μας που βρέθηκαν θετικά στον ιό, απομονώθηκαν άμεσα, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ παρακολουθούνταν και από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου μας.

Την Παρασκευή (14/01) διενεργήθηκαν νέοι έλεγχοι για τον κορονοϊό σε όλα τα μέλη του συλλόγου, καθώς και όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ. Διαπιστώθηκε ξανά ότι νοσούν από κορονοϊό επτά παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα, με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ υπήρξε εκ νέου ενημέρωση στην Υγειονομική Υπηρεσία της ΕΠΟ. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε ξανά με πολλές απουσίες, με τους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι.

Πριν από τον αγώνα στην Ηλιούπολη την Τετάρτη (19/01) θα πραγματοποιηθούν ξανά τεστ κατά του κορονοϊού και οι απαραίτητες εξετάσεις, όπως και όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ και βάσει των όσων αναφέρει η ΓΓΑ.