Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής θα γίνει, τελικά, η έναρξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή (17/09), στις 16:00, και αυτό σημαίνει ότι η 

ΑΕ Ερμιονίδας θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εντός έδρας, απέναντι στον Παναιγιάλειο. Τα ματς της πρεμιέρας που ήταν να γίνουν το προηγούμενο σαββατοκύριακο, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ημερομηνία που η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Μύκονο, για να αγωνιστεί απέναντι στην τοπική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ό η ΕΠΟ προχώρησε στην αναβολή της πρεμιέρας, που ήταν προγραμματισμένη γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω της δραματικής κατάστασης με την κακοκαιρία «Daniel» σε πολλές περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα να θρηνούμε νεκρούς.

Εξαίρεση αποτέλεσε η αναμέτρηση Ελλάς Σύρου-ΑΕΡ Αφάντου για τον 3ο όμιλο, ματς που ήταν και το μόνο που διεξήχθη για την 1η αγωνιστική την Παρασκευή (08/09), καθώς η φιλοξενούμενη είχε ταξιδέψει στις Κυκλάδες, με νικήτρια, τη γηπεδούχο (1-0).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Οι αγώνες της αναβληθείσας 1ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής 2023-2024, λόγω των πρωτοφανών καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα και ιδιαίτερα την περιοχή της Θεσσαλίας, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Το πρωτάθλημα θα εκκινήσει με τη διεξαγωγή των αγώνων της 2ης αγωνιστικής και στους 4 ομίλους του πρωταθλήματος, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου».