Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι, με απόφαση του ΔΣ, η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί, τελικά, την Κυριακή

21 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:00, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου. Προηγήθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, στον ίδιο χώρο, εποικοδομητική συνάντηση μελών του νυν ΔΣ και φίλων της ομάδας μας, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Με βάση το καταστατικό (άρθρο 16), αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά διαδικασία σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης, αφού οι δυο προηγούμενες κρίθηκαν άκαρπες, ώστε να παρθούν αποφάσεις για σημαντικά θέματα της ομάδας μας, που θα κρίνουν το πώς θα πορευτεί στο μέλλον. Καλούνται, βάσει του καταστατικού, να λάβουν μέρος όλα τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας μας.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εργασίες ανάμεσα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το μέλλον του συλλόγου μας, προκειμένου στις 21 Ιουλίου 2024, με τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης να βρεθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα, και ειδικά στο θέμα της εκλογής νέου ΔΣ. Διαφορετικά η ΑΕ Ερμιονίδας θα βρεθεί προ των πυλών του Πρωτοδικείου.

Η παρουσία όλων των μελών, καθώς και όσων ενδιαφέρονται και αγαπούν τον σύλλογο, κρίνεται απαραίτητη, στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση. Στις 21 Ιουλίου 2024 θα φανεί το πώς η ομάδα θα προχωρήσει στην επόμενη ημέρα…

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ